14 Mart Dünya Matematik Gününü Kutladık

14 Mart günü tüm dünyada Uluslararası Matematik Günü olarak kutlanmaktadır. Okulumuzda da bugünü kutlamak amacıyla matematik zümresi tarafından planlanan pi günü etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz için logolar tasarlandı ve öğretmenlerimiz tarafından bu logolar öğrencilerimizin tişörtlerine basıldı. Matematiğe bir farkındalık uyandırmak adına hazırlanan bu tişörtleri öğrencilerimiz okul boyunca giydiler ve Pi sayısı sembolü oluşturdular.

Logo tasarımını hazırlayan öğretmenimiz sayın Hatice Günay'a , Nesibe Zişan Öğmen'e, Elif Gürbüz'e, Mehmet Demir'e ve manevi katkılarını süreç içinde esirgemeyen öğretmenimiz Sayın Remziye Kaya 'ya Bozyaka Mevlana İmam Hatip Ortaokuku ailesi olarak teşekkür ederiz.

Pi günü etkinlikleri okulumuzda öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz arasında büyük bir farkındalık oluşturmuştur.Pi günü,   hazırlanan  boyama etkinlikleri ile devam ediyor.

15-03-202415-03-202415-03-202415-03-2024

Yayın: 15.03.2024 - Güncelleme: 15.03.2024 08:39 - Görüntülenme: 197