15 Temmuz İstiklal Şehitleri Kupası İmam Hatip Okulları Arası Halı Saha Futbol Tutnuvası Kapsamında Grubumuzda 1. Olduk

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Din Öğretimi Hizmetleri Projeler Komisyonu tarafından  düzenlenen 15 Temmuz İstiklal Şehitleri Spor Turnuvası', 15 Temmuz tarihinin anlam ve önemini imam hatip okulları öğrencilerine benimsetiyor.

15 Temmuz 2016'da milletimizin yüce Allah'ın yardımıyla milli iradesini tüm dünyaya ilan ederek kazandığı zaferi ve şehitlerimizi anmak içindir. Biz imam hatipliler bu geceyi unutamayız. Millet iradesini esir almaya çalışanları hatırlamaktan uzak kalamayız. Yaptığımız müsabakalarda topa her vurduğumuzda "Biz buradayız ve dimdik ayaktayız" mesajı vermeye, şehitlerimizin, gazilerimizin her zaman yanında olduğumuzu hatırlatmaya devam ediyoruz.

Bu turnuvalar kapsamında Gaziemir Grubu'nda okulumuz futbol takımı grup 1. olmuştur. Öğretmenimiz Sayın Onur Acar'a ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

12-03-202412-03-2024

Yayın: 12.03.2024 - Güncelleme: 12.03.2024 07:42 - Görüntülenme: 253