T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / KARABAĞLAR - Bozyaka Mevlana İmam Hatip Ortaokulu

Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Uygulamaları Programı kapsamında okul koordinatörleri ile toplantı yapıldı.

Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Uygulamaları Programı kapsamında okul koordinatörleri ile toplantı Karabağlar İzmir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde Gerçekleştirildi.

     10-09-202310-09-202310-09-2023

      Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Programı İngilizce dil eğitimi 2021-2022 eğitim-öğretim yılından itibaren okulumuz Bozyaka Mevlana İmam Hatip Ortaokulu'nda merkezi koordinasyonla yürütülmektedir. Hedef dilde okuma, yazma, dinleme ve konuşma becerileri geliştirilmesi aracı dilsiz eğitim modeli ile gerçekleştirilmektedir. Oxford University Press Eğitim Uzmanı Nick MANTHEI tarafından "Yabancı Dil Öğretiminde Sınıf İçi Öğretim Uygulamaları" konusunda düzenlenen bilgilendirme toplantısına, İngilizce Okul Koordinatörümüz Nezaket GÜNAY katılım sağlamıştır.

      2021-2022 Egitim öğretim yılı içerisinde İngilizce öğretmenimiz Nezaket GÜNAY koordinatörlüğünde yürütülmüş olan "AROUND THE WORLD" eTwinning projesi Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir. Kalite Etiketi, öğretmenlerin ve okulların eTwinning aktivitelerinin yüksek düzeye ulaştığını somut bir şekilde tanımaktadır. Öğrenciler için bu, çalışma gayretlerini güçlendirmekte ve genel olarak okul için, Avrupa'da işbirliği çalışmasında kalite ve açıklığa olan bağlılığı teyit etmektedir. Öğretmenimiz ve öğrencilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 10.09.2023 - Güncelleme: 21.02.2024 22:52 - Görüntülenme: 123
  Beğen | 0  kişi beğendi