Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı’nın son açıklamasına göre sınav tarihinde herhangi bir değişiklik olmadı. 2024 LGS takvimi

Başvuru Tarihleri: 18 – 29 Mart 2024

Sınav Giriş Yerlerinin Açıklanması: 24 Mayıs

Sınav Tarihi: 2 Haziran 2024 Pazar

Sınav Sonuçlarının Açıklanması: 28 Haziran 2024 Cuma

Şbt

Okulumuzda 2. dönem yapılacak ortak sınav tarihleri aşağıdaki görselde paylaşılmıştır.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı  Bozyaka Mevkana İmam  Hatip Ortaokulu  öğretmenlerimiz ile velilerimiz arasında gerçekleştirilecek görüşmeler; eğitim-öğretim faaliyetlerini aksatmaması amacıyla aşağıdaki gün ve saatlerde olacak şekilde planlanmıştır.

BOZYAKA MEVLANA İMAM HATİP ORTAOKULU 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM  YILI

ÖĞRETMEN – VELİ GÖRÜŞME SAATLERİ ÇİZELGESİ

Kas

Hedef LGS hazırlık programının tanıtım çalışmaları öğretmen, öğrenci, ve velilerimize yönelik olarak yapıldı. yapılan çalışmalar katılım sağlayan tüm idareci, öğretmen, öğrenci  ve velilerimize teşekkür eder, öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ekm

Okulumuzda 1. Dönem ortak sınav tarihleri belirlendi. Ortak sınav tarihlerine aşağıdadır. Ayrıca sınav tarihleri dosyasını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Kas

8. sınıf öğrencilerimiz Rehber Öğretmenimiz Tolga Eroğul ve Neslihan Kaplan Şahin eşliğinde okul tanıtımı kapsamında Atatürk Lisesi'ni tanıdılar. Gezide öğrencilerimize Atatürk Lisesi öğrencileri tarafından okul hakkında bilgiler verildi. Gezide emeği bulunan herkese teşekkür eder, öğrencilerimize de başarılar dileriz.