Şbt

Anasınıfı öğrencileri ders etkinlikleri kapsamında vüdüumzda bulunan iç organlarımızı tanıdı.

Şbt

Anasınıfı öğrencileri ders etkinlikleri kapsamnında jibidi dansı yaptı.

Anasınıfı öğrencilerinin kahvaltı keyfi

Şbt

Anasınıfı öğrencileri öğretmenlerinden karnelerini alırken oldukça heyecanlı ve mutlu oldular.

Şbt

Anasınıfı öğrencileri öğretmenleri önderliğinde kendi oyuncaklarını kendi yaptı.

Şbt

Anasınıfı öğretmeni Arzu BIÇAK önderliğindeki öğrenciler kendi sınıfları için kış mevsimini anlatan bir pano hazırladı.

Şbt

Anasınıfı öğrencileri başta öğretmenleri Arzu BIÇAK olmak üzere tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

Şbt

Anasınıfı öğrencileri öğretmenleri Arzu BIÇAK eşliğinde pijama partisi etkinliği yaptı.

Şbt

Anasınıfı öğrencilerimiz öğretmenleri ile 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan Yerli Malı Haftası'nı kutladı.

Şbt

5. sınıf öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz Hatice GÜNAY ve Duygu Müzeyyen GÖZTEPE önderliğinde İzmir EBA Temiz Enerji Ekibi'nin düzenlediği Dünya'nın Geleceği STEM Atölyesi'ne katıldık. Burada öğrencilerimiz maket yaptılar ve gönüllerince eğlendiler.

Şbt

Okulumuz basketbol takımı 3x3 basketbol turnuvasında İzmir 3. sü olmuştur.

Ock

Beslenme Dostu Okul Projesi anasınıfı öğrencilerimiz tarafından uygulandı.

Ock

Anaokulu öğrencilerimiz vefatının 83. yılında Atamızı saygı ve rahmetle andı.

Ock

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri ile "Kesişme: İyi ki Varsın Eren " Sinama film gösterimine gittik.

Ock

Anasınıfı öğrencilerimiz 99. yılında Cumhuriyet Bayramı'nı coşku ve sevinçle kutladı.