Ara

Okulumuz öğrencileri tarafından "Sınıfça birlik olduk bir yetime kardeş olduk" çalışmaları kapsamında yetim kardeşlerimize yardımlarımız devam etmektedir.

"Mevlid-i Nebi" Okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı

Nis

Dini Tarihi ve Kültürel Mirasımızdan Görselleri Okul Kalitesini Artırma Faaliyetleri kapsamında Okulumuz çeşitli yerlerine dizayn ederek Öğrencilerimize Önemli şahsiyetlerin kısa öz fikir ve duygularını aktarmaya çalıştık.

Nis

Meslek öğretmenlerimiz öncülüğünde öğrencilerimize namaz alışkanlığını kazandıracak çeşitli faliyetler yapılmaktadır. Emeği geçen öğretmenleimize teşekkür ederiz.

Mrt

28 Şubat Sivil Savunma Günü Etkinliklerinde Okulumuzda Tahliye tatbikatı yaptık.

Mrt

2015 yılı Mevlana haftasında, Adını Aldığımız değerli alimimizi okulumzda çeşitli etinliklerle andık.