Okulumuzda "Güvenli İnternet Günü" kutlandı.

Güvenli İnternet Günü (GİG)*, ortaya çıkan çevrimiçi sorunlara ilişkin farkındalığı artırmak, İnternet'i çocuklar ve gençler için daha güvenli ve daha iyi bir yer haline getirmek için her yıl kutlanmaktadır. Güvenli İnternet Günü'nün 21'incisi, bu yıl 8 Şubat 2024 Pereşembe günü okulumuzda da kutlandı.

Güvenli İnternet Günü , "Hep birlikte daha iyi bir internete" sloganı ile İnternetin pozitif gücünü kutlayarak, internetin potansiyelini kullanarak insanları bir araya getirmeyi sağlamakta ve herkesi bu harekete katkı ve katılım sağlamaya teşvik etmektedir.

Güvenli İnternet Günü (GİG)*, ortaya çıkan çevrimiçi sorunlara ilişkin farkındalığı artırmak, İnternet'i çocuklar ve gençler için daha güvenli ve daha iyibi yer haline getirmek için her yıl kutlanmaktadır. Güvenli İnternet Günü'nün 21'incisi, bu yıl 8 Şubat 2024 Perşembe günü okulumuzda da kutlandı.Sınıflarda bilgilendirme,pano hazırlama ve afişlerle bu gün  etkinliğine katılan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

20-02-2024

Yayın: 20.02.2024 - Güncelleme: 20.02.2024 22:42 - Görüntülenme: 100