Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Uygulamaları Yönetici Hareketlilik Programı kapsamında Okul koordinatörleri ve Müdürleri ile toplantı İzmir Konak Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde Gerçekleştirildi.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Programı İngilizce dil eğitimi 2021-2022 eğitim-öğretim yılından itibaren okulumuz Bozyaka Mevlana İmam Hatip Ortaokulu'nda merkezi koordinasyonla yürütülmektedir. Hedef dilde okuma, yazma, dinleme ve konuşma becerileri geliştirilmesi aracı dilsiz eğitim modeli ile gerçekleştirilmektedir. Konuyla ilgili yapılan bilgilendirme toplantısına, Okul Müdürümüz Mevlüt AYDIN ve İngilizce Okul Koordinatörümüz Nezaket GÜNAY katılım sağlamıştır.

23-10-202223-10-2022

Yayın: 23.10.2022 - Güncelleme: 22.02.2024 13:26 - Görüntülenme: 229